Ώρα για μια ζωή χωρίς πόνο στη μέση!

Αν ρωτήσετε τον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο, το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι να έχουν πονέσει κάποια στιγμή στη μέση τους. Ο πόνος της μέσης είναι συνηθισμένος αλλά και “παρεξηγημένος” την ίδια στιγμή. Συνήθως πιστεύουμε ότι πονάμε από μια λάθος κίνηση ή από “πιάσιμο”.  Όμως οι μελέτες και τα στοιχεία των τελευταίων ετών μας δείχνουν ότι ο πόνος στη μέση πολύ συχνά έχει και νευροπαθητική αιτία. Δεν οφείλεται δηλαδή μόνο σε τραυματισμό ή φλεγμονή αλλά και σε δυσλειτουργία ή τραυματισμό κάποιου νεύρου που περνάει από τη μέση μας.

Τι νιώθουμε όταν πονάμε από νευροπαθητική αιτία στη μέση

Τόσο στα μηνύματα που μας στέλνετε στα social κανάλια του Neural Plactive (ακόμα να μας κάνετε follow; Σας περιμένουμε εδώ και εδώ!) και σε κάθε άλλη επαφή μαζί σας αλλά και στα δεδομένα μελετών, ο νευροπαθητικός πόνος περιγράφεται ως εξής:  Κάψιμο, μυρμήγκιασμα, μούδιασμα, πάγωμα, πόνος σαν να μας περνάει ηλεκτρικό ρεύμα.  Ο πόνος μπορεί να ξεκινήσει από τη μέση αλλά να φτάσει μέχρι και τα ισχία. Κάθε άνθρωπος τον περιγράφει διαφορετικά, όμως σίγουρα είναι ενοχλητικός και συχνά μπορεί να γίνει ανυπόφορος. Χαλάει τη μέρα μας, επηρεάζει την καθημερινότητά μας και φυσικά την ψυχολογία μας.

Τι ξέρουμε για τον πόνο στη μέση;

Ο επιστημονικός όρος του πόνου στη μέση είναι οσφυαλγία, από τις λέξεις οσφύς (μέση) και άλγος (πόνος) είναι ο πόνος που εντοπίζεται στο κάτω μέρος της πλάτης.

Ο πόνος στη μέση θα επηρεάσει το 80% των ανθρώπων σε κάποιο σημείο της ζωής τους.

Η οσφυαλγία δεν είναι πάθηση αλλά σύμπτωμα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρούμε πρώτα την αιτία του πόνου. Μπορεί να οφείλεται σε εκφύλιση των μεσοσπονδύλιων δίσκων (δισκοπάθεια), σε μια κήλη δίσκου που προκαλεί τραυματισμό στο νεύρο, όπως είπαμε και παραπάνω ή ακόμα και σε ριζοπάθεια που προκαλείται από συμπίεση της ρίζας ενός νεύρου στο νωτιαίο μυελό ή πολύ κοντά σε αυτόν. Σε μεγάλο ποσοστό ασθενών με χρόνια οσφυαλγία συνυπάρχει λοιπόν και ο νευροπαθητικός πόνος.

Πώς ξεχωρίζουμε την οξεία από τη χρόνια οσφυαλγία;

Στην οξεία οσφυαλγία ο πόνος εμφανίζεται απότομα, ενώ στη χρόνια ο πόνος εμφανίζεται αργά και παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να διαρκέσει από μήνες ως και χρόνια. Πολύ συχνά η οξεία και η χρόνια οσφυαλγία είναι αλληλένδετες, με την οξεία να οδηγεί στη χρόνια.

Και πώς αντιμετωπίζουμε το χρόνιο πόνο;

Με το Neural Plactive! Το καινοτόμο, εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανακούφιση από το χρόνιο πόνο στη μέση, ακριβώς γιατί υποστηρίζει τη νευρική λειτουργία. Τα συστατικά του ενεργοποιούν τις φυσικές διεργασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νεύρων αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου. Ενεργοποιεί δηλαδή τον ίδιο μας τον οργανισμό να επιδιορθώσει τα νεύρα της μέσης που έχουν τραυματιστεί. Η μοναδική του φόρμουλα, με απλά λόγια, αντιμετωπίζει την αιτία του προβλήματος, συμβάλλοντας στην ανακούφιση από τον πόνο, κάνοντας την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Εσείς απλώς βάλτε το Neural Plactive στην καθημερινότητά σας με ένα δισκίο την ημέρα! Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με τη σοβαρότητα της αιτίας και τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου.

Το Neural Plactive είναι πραγματικά μοναδικό, γιατί βασίζεται σε επιστήμη!

Θα το βρείτε το σε φυσικά και online φαρμακεία.

Μπορείτε να το παραγγείλετε και τηλεφωνικά στο 2130081013 ή να το αγοράσετε από το eshop μας.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν υποκαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.

Neural
Μετάβαση στο περιεχόμενο