Καταγράψτε τον πόνο στην μέση

Χρησιμοποιήστε την ειδική εφαρμογή που έχουμε φτιάξει και καταγράψτε το είδος και την ένταση του πόνου στην μέση σας. Στο τέλος μπορείτε να τυπώσετε το αποτέλεσμα και να το μοιραστείτε με τον γιατρό σας.

ΝEURAL XΑΡΤΗΣ ΠΟΝΟΥ

Καλώς ήρθατε,
Αυτό το διαδραστικό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους:

Ο πόνος της μέσης μπορεί να είναι περίπλοκος και δύσκολος να περιγραφεί στο σύντομο χρονικό διάστημα μιας επίσκεψης με τον γιατρό σας. Ο Χάρτης Πόνου του NEURAL σας βοηθά να δημιουργήσετε μια λεπτομερή εικόνα του πόνου σας: πού εντοπίζεται, πώς τον αισθάνεστε, τι ένταση έχει και τι τον χειροτερεύει.

Πώς λειτουργεί:
– Συμπληρώστε τα πεδία πριν από την ιατρική επίσκεψη,
– εκτυπώστε τα αποτελέσματα
– και μοιραστείτε τα με τον γιατρό σας.

Με αυτό τον τρόπο δίνετε στον γιατρό, γρήγορα και απλά, πολλές σημαντικές πληροφορίες ώστε να μπορέσει να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας πιο γρήγορα.

O Χάρτης Πόνου του NEURAL μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου. Κρατήστε τις εκτυπώσεις των αποτελεσμάτων σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε ποιες θεραπείες και δραστηριότητες μειώνουν τον πόνο σας και ποιες όχι. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο βήμα για να αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο του πόνου σας και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Neural pack

NEURAL

Προηγμένη σύνθεση για την
ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ