Η επιστήμη πίσω από το Neural Plactive κάνει τη διαφορά!

Η επιστήμη πίσω από το Neural Plactive κάνει τη διαφορά!

Ο νευροπαθητικός πόνος

Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχουν χρόνια οσφυαλγία υποφέρουν ταυτόχρονα και από νευροπαθητικό πόνο. Αυτό το είδος πόνου προκαλείται όταν το νεύρο παθαίνει βλάβη και γίνεται πολύ ευαίσθητο. Συνήθως αυτό είναι αποτέλεσμα τραυματισμού αλλά κάποιες φορές συμβαίνει και χωρίς κανέναν εμφανή λόγο. Για να γίνει αντιληπτό πώς μπορεί ένα νεύρο να τραυματιστεί πρέπει πρώτα να αντιληφθούμε πώς λειτουργούν τα νεύρα.

Οι νευρώνες

Τα νεύρα αποτελούνται από νευρικά κύτταρα που ονομάζονται νευρώνες. Κατά μήκος της νευρικής ίνας που μοιάζει με καλώδιο, μεταφέρονται μηνύματα προς όλα τα μέρη του σώματος με ηλεκτρικά σήματα. Οι νευρικές ίνες είναι σφιχτά καλυμμένες από ένα λιπαρό υλικό που ονομάζεται μυελίνη. Αυτό το υλικό λειτουργεί σαν μόνωση, επιτρέποντας στα ηλεκτρικά σήματα να μεταφέρονται γρήγορα χωρίς να διακόπτονται ή να αλλοιώνονται.

H μυελίνη

Η μυελίνη μπορεί να πάθει βλάβη και αυτό συμβαίνει συχνά. Μία κήλη δίσκου, για παράδειγμα, μπορεί να τραυματίσει το νεύρο και η μυελίνη να δεχθεί επαναλαμβανόμενες επιθέσεις φλεγμονής. Το περίβλημα του καλωδίου θα φθαρεί, όπως χαλάει ένα καλώδιο, και άρα τα σήματα δεν θα μεταφέρονται σωστά, με αποτέλεσμα να πονάμε.

H βλάβη

Οι νευροεπιστήμονες που μελετούν τον πόνο ανακαλύπτουν συνεχώς καινούρια δεδομένα. Τα περισσότερα μέρη του σώματός μας όταν πάθουν κάποια ζημιά σταματούν να λειτουργούν. Κατεβάζουν διακόπτες. Όταν όμως τα νεύρα παθαίνουν κάποια βλάβη κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Ανοίγουν τον “συναγερμό” και καμιά φορά ξεχνούν να τον κλείσουν. Η νευροβιολογία ανακαλύπτει συνεχώς καινούριες αιτίες που προκαλούν αυτού του είδους την αντίδραση. Η αντίδραση αυτή ενεργοποιεί πολλούς μηχανισμούς που ευθύνονται για τον χρόνιο πόνο της μέσης. Η ερευνητική ομάδα πίσω από το Neural Plactive στοχεύει σε αυτούς ακριβώς τους μηχανισμούς πρόκλησης του πόνου.

To Neural Plactive

Το θέλω!

Tο Neural Plactive είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει τη νευρική λειτουργία. Η δημιουργία του βασίστηκε σε πολύ πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Τα συστατικά του ενεργοποιούν τις φυσικές διεργασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νεύρων αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου. Με απλά λόγια το Neural Plactive προσπαθεί να κλείσει τον “συναγερμό” που αναφέραμε παραπάνω.

Η σύνθεσή του

Η δημιουργία του Neural Plactive βασίστηκε σε πολύ πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Τα συστατικά του εντοπίζουν το τραυματισμένο νεύρο στη μέση, στον αυχένα ή στον καρπό και ενεργοποιούν τον οργανισμό να το επιδιορθώσει, αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου.

Το Neural Plactive δεν καλύπτει απλώς τον πόνο, όπως κάνουν τα παυσίπονα. Αντίθετα, ενεργοποιεί τον ίδιο μας τον οργανισμό να επιδιορθώσει τα νεύρα της μέσης που έχουν τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ανακουφίζει από τον πόνο.

Γι’ αυτόν τον λόγο ενδείκνυται και για τον χρόνιο πόνο της μέσης ή του αυχένα αλλά και για νευροπαθητικούς πόνους άλλης προέλευσης όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, η διαβητική νευροπάθεια ή η μεθερπητική νευραλγία.

Το Neural Plactive βασίζεται σ’ έναν προηγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών που αποτελείται από:

Mονοφωσφορική ουριδίνη (UMP) | Kινόνη πυρρολοκινολίνης (PQQ) | Bιταμίνες Β9 και Β12 | Mαγνήσιο

  • ‣ Το νουκλεοτίδιο UMP και η PQQ έχουν συνδυαστική δράση και βοηθούν στην ανάπλαση των νευρικών ινών.
  • Προστατεύουν τα νεύρα από το οξειδωτικό στρες και μειώνουν την ένταση της φλεγμονής.
  • ‣ Οι βιταμίνες Β9 και Β12 επιταχύνουν την αναγέννηση της μυελίνης.
  • ‣ Το μαγνήσιο βοηθά στην αποκατάσταση της μεταφοράς των ηλεκτρικών σημάτων.
  • Όλα τα συστατικά στοχεύουν στην αποκατάσταση της βλάβης με αποτέλεσμα να μειώνεται ο πόνος.
  • Για αυτό το Neural Plactive είναι πραγματικά μοναδικό. Γιατί βασίζεται σε επιστήμη.