NEURAL
Συχνές Ερωτήσεις

Σχετικά με τον χρόνιο πόνο της μέσης:


1. Τι είναι οσφυαλγία;

Η οσφυαλγία είναι ο πόνος που εντοπίζεται στο κάτω μέρος της πλάτης και τους γλουτούς. Η οσφυαλγία μπορεί να συνοδεύεται και από ισχιαλγία, δηλαδή επέκταση του πόνου κατά μήκος του μηρού και της κνήμης, φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού.

2. Πού οφείλεται η οσφυαλγία;

Μέχρι σήμερα έχουν περιγραφεί πάρα πολλά αίτια που προκαλούν οσφυαλγία. Τα συχνότερα από αυτά είναι η εκφυλιστική δισκοπάθεια, η κοίλη δίσκου και η εκφυλιστική σπονδιλοαρθρίτιδα. Παρ’ όλ΄αυτά η πιο συχνή μορφή της χρόνιας οσφυαλγίας είναι η «μη ειδικού τύπου» η οποία εντοπίζεται στο 85% των περιπτώσεων και στην οποία δεν υπάρχει υποκείμενη παθολογία ή βλάβη.

3. Πόσο συχνή είναι η οσφυαλγία;

Η οσφυαλγία αποτελεί μια πολύ συχνή πάθηση και εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες από 15 ετών και άνω. Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία αποτελεί τη δεύτερη αιτία επίσκεψης στο ιατρείο, μετά τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

4. Σχετίζεται η οσφυαλγία με το στρες;

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η χρονιότητα της οσφυαλγίας οφείλεται στο ψυχολογικό στρες, στη μειωμένη ικανότητα αντιμετώπισης καθημερινών προβλημάτων, ακόμη και στη μη ικανοποίηση από την εργασία.

5. Υπάρχει κληρονομικότητα στη χρόνια οσφυαλγία;

Πριν από 6 χρόνια οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο το οποίο είναι υπεύθυνο για τη φυσιολογική δομή και αντοχή του μεσοσπονδύλιου δίσκου. Όταν το γονίδιο αυτό δεν λειτουργεί σωστά οδηγεί σε ταχύτερη εκφύλιση των μεσοσποδύλιων δίσκων με αποτέλεσμα τον χρόνιο πόνο.

6. Ο πόνος της χρόνιας οσφυαλγίας είναι νευροπαθητικός;

Πριν από 6 χρόνια οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο το οποίο είναι υπεύθυνο για τη φυσιολογική δομή και αντοχή του μεσοσπονδύλιου δίσκου. Όταν το γονίδιο αυτό δεν λειτουργεί σωστά οδηγεί σε ταχύτερη εκφύλιση των μεσοσποδύλιων δίσκων με αποτέλεσμα τον χρόνιο πόνο.

7. Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τον πόνο της χρόνιας οσφυαλγίας;

Ο γιατρός σας έχει στη διάθεσή του μια σειρά από εργαλεία ώστε να διαγνώσει έγκαιρα το πρόβλημα στη μέση σας και να σας προτείνει τη σωστή θεραπεία για να ανακουφιστείτε από τις συνέπειες του πόνου.

Σχετικά με το Neural


8. Τι είναι το Neural;

Το Neural είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της νευρικής λειτουργίας και την αντιμετώπιση του πόνου που οφείλεται σε περιφερικές νευροπάθειες όπως: οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, διαβητική νευροπάθεια, μεθερπητική νευραλγία.

9. Ποια είναι τα δραστικά συστατικά του Neural;

Το συμπλήρωμα διατροφής Neural αποτελεί έναν προηγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών όπως η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), η κινόνη πυρρολοκινολίνης (PQQ), βιταμίνες Β9 και Β12 καθώς και μαγνήσιο.

10. Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του Neural;

Η συνδυαστική δράση του νουκλεοτιδίου UMP και της PQQ προσδίδει στο Neural σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των φυσικών διαδικασιών ανάπλασης των νευρικών ινών. Παράλληλα ο συνδυασμός προστατεύει τους νευρώνες από το οξειδωτικό στρες και μειώνει την ένταση της φλεγμονής. Η έγκαιρη χορήγηση βιταμίνης Β9 και βιταμίνης Β12 επιταχύνει την αναγέννηση της μυελίνης των νευρικών ινών και βελτιώνει τη νευρωνική δραστηριότητα. Το μαγνήσιο συμμετέχει σε πάνω από 300 χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό και παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταφορά σημάτων από τους νευροδιαβιβαστές.

11. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία του Neural;

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1 ή 2 δισκία την ημέρα.

12. Για πόσο διάστημα μπορώ να παίρνω το Neural;

Το συμπλήρωμα διατροφής Neural είναι ασφαλές, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και μπορεί να λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

13. Μπορώ να πάρω το Neural μαζί με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνω;

Το συμπλήρωμα διατροφής Neural μπορεί να συνδυαστεί με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε καθώς και με συνεδρίες φυσικοθεραπείας, συμβάλλοντας στη συμπτωματική αντιμετώπιση του νευροπαθητικού πόνου.

14. Έχω δυσανεξία στη γλουτένη. Μπορώ να πάρω Neural;

Το συμπλήρωμα διατροφής Neural δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

15. Είμαι διαβητικός. Μπορώ να πάρω Neural;

Το συμπλήρωμα διατροφής Neural δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.

16. Μπορώ να πάρω Neural κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Όπως με όλα τα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε προ της λήψης του Neural.

Neural pack

NEURAL

Καινοτόμο συμπλήρωμα
διατροφής για την αντιμετώπιση
του χρόνιου πόνου στην μέση

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ